Telefon

0735009330

aboutyou.annelie@gmail.com

aboutyou.annelie@gmail.com

Öppettider

Mån - Fre: 11.00- 19:00

Känner du igen dig i de här argumenten?

”Jag äter redan hälsosamt. Jag äter mycket grönt och näringsrikt. Jag tar tillskott av vitaminer och mineraler”.

Många har brister, trots att de äter hälsosamt.

Nu kan du kolla statuset på dina vitaminer, mineraler och även tungmetaller och fettsyror med Quantum Resonance Magnetic Analyser och få resultat inom 5 minuter. Då får du veta om du tillgodogör dig näringsämnen, inklusive dina kosttillskott eller ej. Du får rådgivning och handlingsplan efter avläsningen.

I de 2 videos nedan kan du få mer information och kunskap om varför det är viktigt att du tillgodogör dig det du äter på ett optimalt sätt.

Att ha ett hum om hur det står till med olika näringsvärden i kroppen kan vara angeläget om hälsan sviktar, liksom för den som mår bra men som eftersträvar optimera hälsan än mer.
De flesta av oss har någon gång lämnat blodprover för att få rådande status för vissa betydelsefulla markörer kopplade till vitaminer och mineraler i blodet. Det som skiljer ett blodprov från en scanning av detta slag är att blodet är ett transportmedium och visar på tillgången till dessa ämnen just i blodet, medan en scanning visar på kroppens förmåga att ta upp dessa ämnen i vävnaderna där de kommer till nytta.

För att cellmembranen ska kunna släppa igenom ämnen krävs det att de är i god kondition. En vanlig företeelse är att vi har för lite essentiella fettsyror i kroppen eller vara belastade med vissa tungmetaller, vilket bidrar till att försämra genomsläppligheten i cellmembranen. Vår näringsstatus kan därför se bra ut på blodprov, men de värdefulla ämnena kommer oss inte till nytta och vi kanske upplever trötthet, låg energi, har värk etc, fast att utlåtandet om blodproverna är att ”allt ser bra ut”. Det finns förstås fler orsaker till att inte näringen hamnar där den ska, men detta var ett exempel som inte är allt för ovanligt.

Efter besöket

Boka tid här